Skip links

Over Ons

Vakmanschap voor al het onderhoud aan uw motor of boot

De liefde voor watersport is onze drijvende kracht.

En die liefde zit diep, maar gaat ook ver terug. Al sinds de jaren ‘60 is Beekman Watersport een toonaangevend bedrijf met alles op het gebied van gemotoriseerde watersport. Beekman Senior is ooit begonnen met het bouwen van boten in een kleine loods in Goes. Autodidactisch als hij was heeft hij zo enorm veel kennis opgedaan en al doende menig boten af kunnen leveren met trots. Toen er diverse mensen op een bepaald moment advies kwamen vragen over de aanschaf van een nieuwe boot ging er een lampje bij hem branden. Niet alleen meer bouwen, maar ook adviseren en verkopen. Omdat Beekman senior is begonnen met bouwen wist hij tenslotte alles van de boten. De kennis en liefde voor watersport bleef alsmaar groeien en werd al snel overgedragen aan de volgende generatie.

Jack Beekman heeft zijn vader jaren zien zwoegen voor de zaak tot dat het moment daar was om het stokje over te nemen. Met de kennis van zijn vader, maar de energie en ambitie om te groeien ging hij vol enthousiasme aan de slag. Nu, zo’n 60 jaar later, runt hij samen met zijn collega’s de zaak nog vol overgave en is het elke dag weer zijn doel de klanten van een deskundig advies te voorzien om zo de liefde voor watersport over te kunnen brengen. Want tot op de dag van vandaag is dat nog steeds de drijvende kracht.

Het is ooit allemaal begonnen met het bouwen van boten en hiermee hebben we dan ook alle kennis en ervaring opgedaan om onze klanten van het juiste advies te voorzien. We weten hoe mooi het is om te varen, hoe de boot in elkaar steekt en wat de watersport inhoudt. En dat zie je terug.

Beurzen in binnen- en buitenland

U vindt ons regelmatig op verschillende beurzen in Nederland, België en Duitsland.

beurs 1
beurs 2
Wij ondersteunen verschillende initiatieven

In zowel binnen- en buitenland steunen wij vrijwillig verschillende initiatieven.