Omschrijving:

Beekman Watersport is dealer van het prijsvriendelijke merk Topcraft. Dit merk levert een complete serie console boten, sloepen en tenders. Deze boten zijn bijzonder gebruiksvriendelijk, waardoor u optimaal op het water kunt genieten van uw boot.

Zowel voor bestuurders zonder vaarbewijs als voor snelvaarders biedt Topcraft verscheidende modellen aan. Van een basic model tot de schitterende 605 Tender. De 605 Tender is enorm populair. Mede door zijn ruime kuip, maar ook door fantastische stabiliteit. Uniek is dat deze sloep snelvarend is.

Deze Topcraft boten zijn populair omdat ze er voor ieder wat wils is. De vriendelijke geprijsde 405 Classis is bijvoorbeeld zeer geschikt voor de beginnende watersporter. Terwijl de 485 Open perfect is voor de liefhebber van sportief varen.

Compleet nieuw is de 606 Alu-Tender. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze boot gemaakt van aluminium. De boot is geschikt voor snelvaren, maar ook perfect voor cruisen.

Kortom, Topcraft biedt veel mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden, met meer dan een halve eeuw ervaring in de watersport helpen we u graag.