Omschrijving:

Al jarenlang is de Suzuki buitenboordmotor de meest verkochte buitenboordmotor in Nederland. Daarom is Beekman Watersport trotse dealer van Suzuki Marine.

Suzuki Marine is meer dan vijftig jaar koploper als het gaat om innovatie in buitenboordmotoren. De geavanceerde techniek van Suzuki zorgt voor uitstekende prestaties, een grote betrouwbaarheid en veel gebruiksgemak. Al acht keer is Suzuki onderscheiden met de Inovation Award. De hoogste eer op het gebied van buitenboordmotoren.

Suzuki beschikt over een aanbod van een gebruiksvriendelijke 2.5 PK tot een stoere 300 PK. En alles wat daar tussen zit. Met name zuinigheid, gebruiksgemak en kwaliteit zijn kenmerkend voor een Suzuki buitenboordmotor. Een Suzuki buitenboordmotor wordt standaard met drie jaar garantie verkocht.

Wij als Suzuki dealer voorzien u graag van een eerlijk advies en uitstekende service. Daarbij kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid scala aan onderdelen.

Op deze pagina kunt u een goede indruk krijgen van ons aanbod. Maar graag heten wij u van harte welkom in onze showroom, om daar de Suzuki buitenboordmotoren met eigen ogen te zien. Met ruim een halve eeuw ervaring in de watersport en daarmee de buitenboordmotoren, adviseren we u graag.

Fotogalerie voor een impressie van Suzuki
Bekijk ons totale aanbod bij onze actuele voorraad