Omschrijving:

Voor een Smartliner boot bent u bij ons aan het goede adres. Al vele jaren zijn wij importeur van Smartliner. Een no-nonsense boten van aluminium of polyester. Deze boten hebben geweldige vaareigenschappen, ze zijn erg stabiel en bijzonder sterk. Kenmerkend is de beschikbare ruimte in een Smartliner. Daardoor zijn deze boten bijzonder geschikt voor de visport. Echter, de luxe uitgevoerde Smartliners zijn ook perfect om comfortabel te touren.

In de aluminiumlijn hebben wij eenzelfde model en allemaal uitgevoerd met een vlakke polyester vloer. Daardoor is de boot bijzonder sterk en geluidsarm. Evenals de polyesterboten is de aluminiumlijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en met verschillende opties.

De polyesterboten zijn uniek in hun soort. Deze zijn optioneel te verkrijgen met kajuit, als pilothouse, of zelfs als consoleboot. Er is zelfs een speciaal model voor personenvervoer. In onze showroom hebben wij de verschillende soorten en maten ter bezichtiging. Kom eens langs, we staan u graag te woord.

Fotogalerie voor een impressie van Smartliner