Omschrijving:

PEGA boottrailers

Een PEGA boottrailer staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. In de basis bestaan de PEGA boottrailers uit een sterk en degelijk chassis. Zodat ook bij extreme belastingen u kunt vertrouwen op uw trailer. Bovendien levert het sterke trailerchassis een uitstekende wegligging. En een lange levensduur. Want daar staan de trailers van PEGA om bekend.

Uitvoeringen

In de basis zijn PEGA trailers verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Namelijk: PEGA Economy, PEGA Comfort en PEGA Exlusive. Daarnaast zijn er twee budgetlijnen. Namelijk: PEGA Euroliner en PEGA V-Liner. Voor professioneel gebruik is er: PEGA Profliner.

Kwaliteit

De PEGA boottrailers worden verzinkt bij de beste gekwalificeerde verzinkerijen. Daarom geeft PEGA twee jaar garantie op het galvaniseren. Verder zijn de PEGA boottrailers te bestellen in allerlei uitvoeringen en mogelijkheden. Zowel in grootte, als in opties.

Beekman Watersport heeft niet alleen een grote assortiment aan nieuwe PEGA trailers. Ook voor onderhoud aan uw trailer, bent u bij ons aan het goede adres. Onze specialisten adviseren u graag.

FOTOGALERIE VOOR EEN IMPRESSIE VAN PEGA TRAILERS