Omschrijving:

Grand Ribboten

Grand rib’s staan bekend om hun zeer goede kwaliteit en sublieme vaareigenschappen. Bovendien hebben Grand boten een hedendaags design, en zijn perfect afgewerkt. Tot in de kleinste details toe.

Úw Grand Rib

Grand heeft een zeer divers assortiment; van de aantrekkelijk geprijsde silverline-serie, waarin u de keuze heeft uit open uitvoeringen en uitvoeringen met banken en consoles, tot de luxere en zeer complete golden line-serie. Al naar gelang uw wensen kunt u een Grand Rib aan uw eisen laten voldoen. Zo kunt u kiezen voor PVC tubes, maar Grand biedt ook de mogelijkheid te kiezen voor de zeer hoogkwalitatieve hypalon tubes. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende kleurstellingen, talloze opties, indelingen van de boot, motorisering, enzovoort.

Grand aanbod

Bij Beekman Watersport is er veel te kiezen als het gaat om een Grand rubberboot. Van de kleinere Grand Silver Line, tot de Grand rib Golden Line. Daarbij kunnen wij alle modellen van de Grand ribboten leveren in zeer diverse uitvoeringen en kleurstellingen. Kortom, als u kiest voor een Grand rib, dan kiest u voor een kwaliteits ribboot met een uitgekristaliseerd design en unieke vaareigenschappen.

Advies

Onze ervaren specialisten adviseren u graag om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Wij ondersteunen u tevens graag bij het maken van de goede keuze op het gebied van motorisering. Wilt u rustig cruisen of juist sportief varen? Als dealer van Mercury en Suzuki nemen wij dat ook mee in ons advies en zijn alleen tevreden als u de voor uw perfecte watersportset heeft. Veel watersportplezier met uw Grand rib!

Bekijk ons totale aanbod bij onze actuele voorraad