Omschrijving:

Wij zijn de trotse en tevens een van de grootste dealers van het kwaliteitsmerk BRIG RIB’s. Dit vooraanstaande merk is het meest verkochte merk RIB en rubberboten van Nederland.

De BRIG boten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en beschikken over geweldige vaareigenschappen. Daarnaast hebben de BRIG boten een fraai en hedendaags design. Bijna alles is mogelijk. Onder meer wat betreft kleurstellingen en materialen van de tubes en bekleding.

De BRIG RIB’s zijn er voor zowel de recreant als de pro. BRIG levert de opvouwbare Dingo serie vanaf 2.00 meter. De prijsvriendelijke Falcon RIB serie. Maar ook de stoere Navigator RIB serie. En last but not least de luxe Eagle serie tot 10.00 meter. Daarnaast kunnen wij alle BRIG boten in zeer diverse uitvoeringen leveren. Denk bijvoorbeeld aan kleurstellingen, bekleding, enzovoort.

Ontdek op deze pagina welke BRIG boten wij op voorraad hebben. Maar uiteraard adviseren wij u om vooral in onze showroom een kijkje te nemen. U kunt dan met eigen ogen de fantastische BRIG boten bekijken en ervaren. Van harte welkom!

Fotogalerie voor een impressie van Beekman Ribcenter
Bekijk ons totale aanbod bij onze actuele voorraad