Omschrijving:

BRIG RIB Boten

Wij zijn de trotse en tevens een van de grootste dealers van het kwaliteitsmerk BRIG RIB’s. Dit vooraanstaande merk is het meest verkochte merk RIB en rubberboten van Nederland. Doordat wij een van de grootste BRIG rib boten dealers van Nederland zijn, hebben we nauw contact met de leverancier. Door dit goede contact zijn wij in staat om BRIG RIB boten in zeer exclusieve uitvoeringen te leveren. Zo hebben we een eigen Brig-Beekman kleurstelling, die alleen bij ons te verkrijgen is. Onze ervaren specialisten vertellen u er graag alles over!

Eigenschappen BRIG Rib

Een BRIG Rib is een boot van zeer hoogwaardige kwaliteit en beschikt over geweldige vaareigenschappen. Daarnaast hebben de BRIG boten een fraai en hedendaags design. Bijna alles is mogelijk. Onder meer wat betreft kleurstellingen en materialen van de tubes en bekleding. Maar uiteraard ook wat betreft apparatuur en verdere uitrusting.

BRIG Series

De BRIG RIB’s zijn er voor zowel de recreant als de pro. BRIG levert de:

Daarnaast kunnen wij alle BRIG boten in zeer diverse uitvoeringen leveren. Denk bijvoorbeeld aan kleurstellingen, bekleding, enzovoort.

Welkom!

Ontdek op deze pagina welke BRIG Rib boten wij op voorraad hebben. Maar uiteraard adviseren wij u om vooral in onze showroom een kijkje te nemen. U kunt dan met eigen ogen de fantastische BRIG boten bekijken en ervaren. Van harte welkom!

Fotogalerie voor een impressie van Beekman Ribcenter