Wakeboard towers

De Wakeboard towers van Beekman Watersport.

Met een wakeboard tower haalt u meer hoogte uit uw sprong, maar creëert u ook een stoere look voor uw boot. Daarnaast heeft u een ideale plek om uw wakeboards op te hangen en mee te vervoeren als u op het water bent.  Beekman Watersport heeft diverse wakeboard towers op voorraad en kan ze uiteraard voor u installeren op uw boot.
Spring hoger met een wakeboard tower.

Los van het feit dat het met een wakeboard tower makkelijker is om te leren wakeboarden, haalt u ook nog meer hoogte uit uw sprongen. De wakeboard tower brengt namelijk het trekpunt van de lijn omhoog waarmee u dus vanzelf meer hoogte haalt. Daarbij heeft een wakeboard tower ook wat praktische voordelen, zoals bijvoorbeeld de optie om uit te breiden met racks en het praktisch ophangen van de wakeboards. Een wakeboard tower is aan te kleden zoals u zelf graag wilt en er zijn veel verschillende modellen beschikbaar. Wij adviseren u graag voor een passende wakeboard tower op uw boot. Klaar voor deze stoere look? Neem dan nu het contact op voor uw eigen wakeboard tower!

Het Service Center van Beekman Waterport

Bent u op zoek naar een specialistische partij voor de aanschaf en installatie van een wakeboard tower? Met ons team van specialisten en jarenlange ervaring helpen wij u graag! Kom hier in contact met een van onze specialisten.