Polyester reparaties

Polyester reparaties aan uw boot.

Polyesterschade kan helaas voorkomen, maar gelukkig bent u bij Beekman Watersport aan het juiste adres om deze schade te laten repareren. Dit kan zowel voor grote – als kleine schades, want ons team van specialisten krijgt alles vakkundig gerepareerd. Uw boot is weer zo goed als nieuw na een reparatie.


 

Voor alle polyester reparaties.

Van het repareren van een kleine kras of het opdikken van polyester tot aan een grote scheur of reparatie van een kiel. Polyesterreparaties zijn er in alle soorten en maten, Aangezien het Service Center van Beekman Watersport met alle jaren al vele reparaties heeft mogen doen kunnen we ons een echte specialist noemen. Met snel en adequaat werk zorgen we ervoor dat de schade goed wordt verholpen. Uw boot kan er nu weer tegenaan. De werkzaamheden lopen sterk uit een, dus zit u met een schade schroom dan vooral niet om het contact met ons op te nemen voor een goed advies.

Het Service Center van Beekman Waterport

Bent u op zoek naar een specialistische partij die een polyester repartie voor uw boot kan doen? Met ons team van specialisten en jarenlange ervaring helpen wij u graag! Kom hier in contact met een van onze specialisten.