Poetsen & bestickeren

Het poetsen en bestickeren van uw boot.

Voor de levensduur van uw boot is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Door regelmatig uw boot te poetsen straalt deze weer als nieuw en zo kunt u zo lang mogelijk genieten van een schone boot en schoon interieur. Naast poetsen kunt u ook uw boot naar wens laten bestickeren bij Beekman Watersport. Van een kleine sticker op de achterkant tot een full wrap, u kunt alle kanten op bij Beekman Watersport in Goes.
Een schone boot is een van de mooiste dingen die er is.

Het poetsen en onderhouden van uw boot kan zo uitgebreid als u zelf wenst. Uiteraard kunt u hier zelf ook veel in doen, maar als u liever de gehele boot door ons laat reinigen is dit ook mogelijk. Van het wassen, poetsen en polijsten tot aan het interieur en teak reinigen. Beekman Watersport zorgt ervoor dat uw boot weer straalt als nieuw zodra hij onze werkplaats verlaat. Daarbij hebben we in onze accessoireshop diverse schoonmaakmiddelen en poetsmiddelen zodat u ook zelf aan de slag kunt met het poetsen van uw boot.  We zien steeds meer dat onze klanten het leuk vinden om de boot te versieren met stickers of wraps om meer eigenheid te geven aan de boot. Wij denken ook hierover graag met u mee!

Het Service Center van Beekman Waterport

Bent u op zoek naar een specialistische partij die uw boot kan reinigen? Of kan voorzien van passende bestickering? Met ons team van specialisten en jarenlange ervaring helpen wij u graag! Kom hier in contact met een van onze specialisten.