Skip links

Poetsen & Bestickeren

Vakmanschap voor al het onderhoud aan uw motor of boot

Poetsen & Bestickeren

Een goed onderhouden boot is niet alleen een lust voor het oog, maar ook essentieel voor optimale prestaties en duurzaamheid. Bij Beekman bieden we professionele poets- en bestickeringsdiensten om ervoor te zorgen dat uw boot er niet alleen geweldig uitziet, maar ook goed beschermd is tegen de elementen.

Grondige Reiniging en Polijsten.

Onze poetsdiensten omvatten een grondige reiniging en polijsten van uw boot, zowel aan de binnen- als buitenkant. Met gebruik van hoogwaardige reinigingsmiddelen en professionele technieken zorgen we ervoor dat uw boot vrij is van vuil, vlekken en oxidatie. Het resultaat is een glanzende, als nieuw uitziende boot die klaar is om de wateren te trotseren.

Maak uw afspraak!
Bestickeringsmogelijkheden op Maat

Naast poetsen bieden we ook op maat gemaakte bestickeringsdiensten om uw boot een unieke uitstraling te geven. Of u nu op zoek bent naar subtiele accenten of opvallende graphics, ons ervaren team kan aan al uw wensen voldoen. We werken nauw met u samen om een ontwerp te creëren dat past bij uw stijl en persoonlijkheid, en zorgen ervoor dat de stickers perfect worden aangebracht voor een professionele uitstraling.

Het Service Center van Beekman Waterport

Bent u op zoek naar een specialistische partij die het onderhoud van uw buitenboordmotor kan doen? Met ons team van specialisten en jarenlange ervaring helpen wij u graag! Kom hier in contact met een van onze specialisten.

inbouwen
allesvoormotoren