Osmosebehandeling

Een osmosebehandeling voor uw boot.

Osmose wordt veroorzaakt door de reactie tussen water en stoffen in de romp van de boot. Hierdoor kunnen blazen en barsten gaan ontstaan. Net als een auto kan gaan roesten, kan een onbeschermde romp tekenen van roest of osmose gaan vertonen. Op de mate van osmose zijn verschillende factoren van invloed. Beekman Watersport biedt met haar behandeling een duurzame oplossing tegen osmose.
Voorkomen is beter dan genezen.

Het is verstandig uw boot een osmosebehandeling te laten ondergaan, ook wanneer u net een nieuwe boot heeft gekocht. Beekman Watersport kan deze behandeling voor u doen zodat u met een gerust hart te water kan gaan. Met deze behandeling lokaliseren onze specialisten de gevoelige plekken, leggen we de gelcoat bloot tot op het glasweefsel om dit weer te herstellen met epoxy. Hierna wordt de hele romp afgewerkt zodat er geen water meer kan doordringen. De romp krijgt zo een ondoordringbare beschermlaag over de bestaande gelcoat heen. Uw boot is nu goed beschermd!

Het Service Center van Beekman Waterport

Bent u op zoek naar een specialistische partij die een passende osmosebehandeling voor uw boot kan verzorgen? Met ons team van specialisten en jarenlange ervaring helpen wij u graag! Kom hier in contact met een van onze specialisten.