Inbouwen apparatuur

Het inbouwen van apparatuur in uw boot.

De specialisten van Beekman Watersport kunnen allerlei soorten apparatuur inbouwen in uw boot. We zien dat de apparatuur steeds meer varieert. We bieden reparatie en montage aan van: airconditioning, navigatiesystemen, sanitair, televisies, verlichting, verwarming, wi-fi, koelkasten, marifoons, radars etc. Wanneer u op zoek bent naar een specialist voor dit installatiewerk bent u bij Beekman in Goes aan het juiste adres!
Installatie van apparatuur door de vakman.

De diverse mogelijkheden van de techniek in boten tegenwoordig maakt dat het verstandig is dat u voor installatie of reparatie van apparatuur in uw boot een specialist vraagt dit voor u te regelen. Om te zorgen voor de beste kwaliteit zijn onze monteurs geschoold en op de hoogte van alle laatste technologische ontwikkelingen. Dat in combinatie met de beste merken voor diverse apparatuur maakt dat we zowel in de werkplaats als op locatie ons vakmanschap kunnen laten zien voor het inbouwen van apparatuur.

Het Service Center van Beekman Waterport

Bent u op zoek naar een specialistische partij die u kan helpen met het inbouwen van apparatuur? Met ons team van specialisten en jarenlange ervaring helpen wij u graag! Kom hier in contact met een van onze specialisten.