Flexi-teak vloeren

Het monteren van flexi-teak vloeren.

Beekman Watersport kan voor u flexi-teak vloeren monteren op uw boot. Flexi-teak is het alternatief voor echte teak, want het is kunststof. Door de bijzondere eigenschappen en relatief lage prijs ie het een goed alternatief voor het dek van uw boot of de vloer. Er zijn zeer veel varianten en daarom kijken wij graag samen met u naar de beste flexi-teak vloer voor uw boot, uiteraard aansluitend bij uw wensen.
Een passende flexi-teak vloer voor uw boot.

Flexi-teak vloeren lijken en voelen als echte teak-vloeren. Maar het heeft een aantal voordelen ten opzichte van echte teak. Zo is het uit te voeren in veel verschillende kleuren, voelt het koeler aan en is er gebruik gemaakt van anti-slip materiaal. Daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam, onderhoudsarm en UV-bestendig. Tot slot heeft flexi-teak als voordeel dat het op bijna elke vlakke ondergrond mogelijk is. Met al die voordelen is flexi-teak niet van echt teak te onderscheiden en daarom vinden we bij Beekman Watersport in Goes flexi-teak vloeren de beste optie voor uw vloer of dek. Door alle verschillende mogelijkheden is het verstandig u goed te laten adviseren voor een passende flexi-teak vloer voor uw boot. Elke boot is anders, dus ook elke flexi-teak vloer.

Het Service Center van Beekman Waterport

Bent u op zoek naar een specialistische partij die uw boot kan voorzien van een mooie flexi-teak vloer? Met ons team van specialisten en jarenlange ervaring helpen wij u graag! Kom hier in contact met een van onze specialisten.