Skip links

Flex-Teak Vloeren

Vakmanschap voor al het onderhoud aan uw motor of boot

Flex-Teak Vloeren

Op zoek naar een vloeroplossing die niet alleen stijlvol is, maar ook comfort en duurzaamheid biedt? Ontdek de voordelen van een Flex-Teak vloer bij Beekman. Met zijn authentieke uitstraling van echt teakhout en de veelzijdigheid van een synthetisch materiaal, is Flex-Teak de ideale keuze voor uw bootinterieur.

Natuurlijke Uitstraling zonder Onderhoud.

Flex-Teak biedt de warme, natuurlijke uitstraling van echt teakhout, maar zonder het gedoe van intensief onderhoud. In tegenstelling tot traditioneel teak vereist Flex-Teak geen schuren, oliën of lakken om zijn prachtige uitstraling te behouden. Het synthetische materiaal is bestand tegen UV-stralen, slijtage en vlekken, waardoor het perfect is voor gebruik in marineomgevingen.

Naast zijn esthetische voordelen biedt Flex-Teak ook superieur comfort en veiligheid. De zachte, gevoerde structuur voelt comfortabel aan onder blote voeten en biedt een uitstekende grip, zelfs bij nat weer. Dit maakt Flex-Teak ideaal voor gebieden waarop veel wordt gelopen, zoals dekken en gangboorden.

Maak uw afspraak!
Het Service Center van Beekman Waterport

Bent u op zoek naar een specialistische partij die het onderhoud van uw buitenboordmotor kan doen? Met ons team van specialisten en jarenlange ervaring helpen wij u graag! Kom hier in contact met een van onze specialisten.

inbouwen
allesvoormotoren