• Cabrioletkappen & Dekzeilen

Cabrioletkappen & Dekzeilen

Cabrioletkappen & Dekzeilen.

Helaas is het in Nederland lang niet altijd even lekker weer en daarom kunt u zich met een cabrioletkap of dekzeil beschermen tegen de slechtere weersomstandigheden. Door de grote diversiteit in het aantal boottypen zijn er zeer veel verschillende varianten van kappen of zeilen. Beekman Watersport houdt uiteraard rekening met de lijnen van uw boot en de gewenste functionaliteiten van de kappen of zeilen.
Een op maat gemaakte kap of zeil.

Aan welke wensen en eisen moet uw cabrioletkap of dekzeil voldoen? Wenst u graag ramen in het zeil of juist ritsen? Uiteraard kunnen we hem ook oprolbaar maken. Met kappen en zeilen kunt u zeer veel verschillende kanten op en daarom adviseren wij u graag voor een passende cabrioletkap of dekzeil. In samenwerking met een regionale zeilmakerij kan Beekman Watersport u helpen met alle verschillende soorten voor uw boot. Bij ons staat de kwaliteit van de uitvoering en het materiaal om onze klanten te helpen met de beste oplossing. Kom zeker eens langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken!

Het Service Center van Beekman Waterport

Bent u op zoek naar een specialistische partij die u kan helpen met een passende cabrioletkap of dekzeil? Met ons team van specialisten en jarenlange ervaring helpen wij u graag! Kom hier in contact met een van onze specialisten.