Biminitops

Een passende biminitop voor uw boot.

Met een biminitop of zonnetent heeft u een comfortabele schaduw met de zomerse dagen op het water. Genieten op het water in de zon kan heerlijk zijn, maar een biminitop kan zorgen voor de gewenste schaduw voor de brandende zon. Zo kunt ook met de warme dagen comfortabel varen. Onze specialisten monteren zowel het doek als het frame en kunnen u helpen met een passend advies.

Bescherming tegen de zon op het water.

Biminitops of zonnetenten zijn er in allerlei soorten, maten en materialen. Vaak is het een aluminium buizenframe met een zeer stevig waterdicht doek, hierbij wordt gebruik gemaakt van UV-bestendige scharnieren en bevestigingsmateriaal. Dit komt de levensduur van uw biminitop of zonnetent ten goede. Een professioneel zonnedak met een mooie afwerking kan een mooie toevoeging zijn voor uw boot zodat u ook op de zomerse dagen comfortabel kunt genieten op het water. Bescherm uzelf en passagiers met een passende biminitop of zonnetent voor uw schip! Beekman Watersport kan u helpen met advies en montage van de biminitop voor uw boot.

Het Service Center van Beekman Waterport

Bent u op zoek naar een specialistische partij die u kan adviseren of de montage van een biminitop voor u kan verzorgen? Met ons team van specialisten en jarenlange ervaring helpen wij u graag! Kom hier in contact met één van onze specialisten.